Het stage Amerika programma – spring break

Ga mee op Spring break met je stage Amerika programma

Graag wil ik deze kans gerijpen om jullie te informeren over het geweldige fenomeen in Amerika SPRING BREAK! Het loopt helemaal terug naar 1930 waar het allemaal begon. Een vrije week soms zelfs twee vrije weken in de lente. Het zou deze week vrij kunnen vragen zodat het feestje echt kan beginnen. Alle studenten in Amerika vertrekken naar Mexico, Cancun of gewoon Miami Beach om de tijd van hun leven te hebben met lekker weer. Wij kunnen dit voor je regelen met ons stage Amerika programma, je krijgt je stage, accommodatie, een simkaart, airport pick-up en visum hulp. Het is op basis van no cure no pay. Denk aan eindeloos feesten en genieten van het lekkere weer terwijl je een van de Mexicaanse of gewoon Amerikaanse cocktails drinkt. Indien een van je vrienden je mee vraagt, zorg dat je ja zegt en vrij krijgt van werk want dit word het feestje van je leven tijdens de stage in Amerika programma. Spring Break is enorm populair in Amerika en alle studenten maken er dan ook volop gebruik van om echt goed te gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Dit is jouw kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden voor het leven te maken tijdens je stage in Amerika programma. Waar wacht je nog op? Grijp de kans om een stage mee te maken in Amerika en alle leuke dingen die daarbij komen zoals Spring break.

stage-amerika-spring-break-jetskie

De beste plekken voor een Spring Break in Amerika

Als student wil je natuurlijk de leukste, beste, meest toegankelijke, betaalbare en bekendste plek spring break vieren tijdens je stage Amerika programma. Maar waar is nu die ultieme plek om spring break te vieren?

Cancun

Cancun heeft een reputatie van de meest bekendste plek om spring break met vrienden te vieren. Het is betaalbaar en heeft languit gerekte stranden met een fantastische uitgaansgelegenheden tijdens het stage Amerika programma.

Miami

Miami is een prachtige stad gelegen in de warme staat Florida. Je kan volop genieten van de betaalbare clubs en barretjes. Daarnaast kan je hier lekker lang opblijven en genieten van de late uurtjes. Op de dag maken de stranden ook geen verkeerde indruk om effe bij te komen.

stage Amerika spring break miami strand

Myrtle beach

Een goedkopere optie maar wat nog steeds en erg populaire bestemming onder de studenten is Myrtle beach. Het biedt daarnaast ook goedkope hotels en veel uitgaansgelegenheden om je de avond lekker in te dansen.

Playa del carmen

Misschien niet het meest goedkoopste opties maar het zal zeker garanderen dat jij de tijd van je leven hebt. Vaak wordt het vergeleken met Cancun maar dan in playa del carmen is de sfeer veel meer ‘laid-back’. Alles gebeurd hier op je gemakje zodat je nergens druk om maakt tijden je stage Amerika programma

stage amerika spring break strand

De tijd van je leven in Mexico

Amerikanen begonnen al vrij vroeg met het ontdekken van ongekende leuke feestjes. Dat in een week valt waar je mooi weer in Mexico hebt. Dat maakt het dan ook een mooie kans om een vliegtuig te pakken en om te gaan genieten van een weekje vakantie. Wat ook erg fijn is om te weten is dat de alcoholgrens in Mexico op 18 jaar ligt en niet op 21 zoals in Amerika. Je hoeft je dus totaal geen zorgen te maken als je graag een club binnen wilt komen of ergens een drankje besteld. Je zal kunnen feesten met je vrienden tot je er letterlijk bij neervalt. Stel je voor je begint een avond met cocktails en goede muziek en eindigt de avond bij een mooie zonsopgang aan het strand. Dat is het goede leven tijdens je stage in Amerika.

stage-amerika-cancun

Spring break maar gewoon in Amerika?

Tuurlijk kan je er ook voor kiezen om lekker in Amerika te blijven. Het land is niets voor niets zo groot. Veel Amerikaanse studenten kiezen er dan ook voor om naar Florida te gaan. Florida heeft veel festivals maar ook leuke clubs. Vele kiezen ervoor om een hotel te pakken dicht in de buurt bij de uitgaansgelegenheden. Daarnaast scheelt dat ook weer voor de rekening voor een taxi. Ook kan je ervoor kiezen om een van de vele festivals af te gaan en daar te verblijven in een tentje. Het zal erg gezellig zijn met alle vrienden waarmee je kan gaan genieten van de leuke muziek. Er zijn veel verschillende soorten festivals dus voor ieder iets wils. Boek de tickets wel op tijd want anders kan het zijn dat ze al verkocht zijn. Beslis dus op tijd hoe jij jouw Spring Break in Amerika wilt doorbrengen met het stage Amerika programma.

stage amerika spring break het strand

Low budget spring break tijdens het stage Amerika programma

Helaas hebben we niet allemaal het budget om een vakantie te betalen naar Mexico of Florida. Maar wees gerust! Amerika heeft nog veel meer te bieden. Er zijn ook veel groepen die naar een meertje gaan en daar kamperen. Je kan je ook aansluiten bij een georganiseerde kampeer trip, je hebt dan de mogelijkheid om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen voor het leven te maken. Vaak is het iets meer relaxed bij deze kampeer tripjes. Overdag kan lekker zwemmen met muziek en in de avond een groot feest houden met een kampvuur erbij. Het is ook een goed excuus om wat marshmallows naar binnen te werken. Het is een leuk en goedkoper alternatief dan een trip naar Mexico of Florida te boeken tijdens je stage Amerika programma.

stage Amerika kamperen boot