Afstudeerstage in Amerika

Afstudeerstage in Amerika zal goed staan op je CV. Een internationale ervaring is een toegevoegde waarde voor jouw toekomstige carrière. Wij als GO Stage Amerika helpen je aan een afstudeerstage in Amerika, huisvesting, halen je op van het vliegveld en uiteraard een lokale Amerika simkaart. Onderstaand willen we je wat meer informatie geven over een afstudeerstage in Amerika.

Bekijk onderstaande GO Video!

Verschil tussen een stage en Afstudeerstage

Het verschil tussen een normale stage en een afstudeer stage is met name de 20/80 regel. Voor een normale stage werk je 100 % mee en krijg je uiteraard tijd om schoolopdrachten te maken. Voor een afstudeerstage kan je rekening houden met 20% praktijk en 80% tijd voor je thesis. Je hebt ook veel data nodig over het stage bedrijf en onderzoek doen over de markt, bedrijf het land Amerika. Een afstudeerstage in Amerika is zeker de moeite waard om je thesis in het Engels te schrijven.

Type afstudeerstage

Een afstudeer stage is met name bedoeld om onderzoek te doen om jouw onderzoeksvragen te beantwoorden. Je zult met name bezig zijn om een organisatie door te lichten en kijken naar verbeteringen tijdens je afstudeerstage. De meeste studenten via GO stage Amerika doen een afstudeerstage in o.a. een commerciële richting. Je kan denken aan:

– Nieuwe strategie ontwikkeling als stage of afstudeerstage in Amerika.
– Implementatie plan Commercieel/ technisch
– Marketing / PR onderzoek als afstudeerstage in Amerika
– Afstudeerstage Export / import business plan in Amerika.

Maar ook hebben we mooie afstudeer-stage in bijvoorbeeld Technische, fashion stage richtingen in Amerika. Omdat we jarenlang op de markt zijn hebben we voor elke stage richting een mooi afstudeer-stage onderzoek in Amerika

Wij zijn anders met onze stage service in Amerika

Normaliter hebben onze stage concurrenten een lijst met afstudeerstage vacatures waar je uit kan kiezen. Wij als GO stage Amerika onderscheiden ons door jouw persoonlijk te matchen met een stage bedrijf. Wat houdt dit in? Door een lang interview te hebben met jou weten we wat voor een stage je graag wilt. Wij als GO Stage Amerika matchen jou met een bedrijf waarvan wij denken dat je hier goed past. Tijdens je afstudeerstage is het belangrijk dat je als persoon thuis voelt bij een stage bedrijf. Het type mens op een kantoor is belangrijk om te kunnen samenwerken tijdens je afstudeerstage. Hierdoor hebben wij een afstudeerstage slagingspercentage van 95+ %. Hoe weten wij dat de stage match er is? Wij zijn al jarenlang bezig ons netwerk te vergroten en doen altijd een check waar wij studenten plaatsen. De meeste afstudeerstage bedrijven in Amerika hebben al een student van ons gehad en weten de ins- en out van een afstudeerstage. Jouw persoonlijke stage coördinator voor Amerika heeft altijd contact met jou en het bedrijf om je te begeleiden in het proces. Tevens hoef je bij ons alleen een afstudeerstage Amerika aanbetaling te doen van 250 euro en het GO stage Team gaat al aan de slag voor jou in Amerika!

Visa voor afstudeerstage in Amerika

Voor een afstudeerstage in Amerika gelden dezelfde regels als een normale stage. Je hebt een J-1 Visa nodig waar wij als GO stage Amerika mee helpen. Naast een J-1 Visa heb je een DS 2019 formulier nodig om het J-1 Visa te verkrijgen voor een afstudeerstage. Houdt er wel rekening mee dat de kosten van bemiddeling exclusief de kosten van een Visa is. Het duurt ongeveer 6-8 weken om het J-1 Visa te regelen voor een afstudeerstage in Amerika, wees dus op tijd met je aan te melden bij ons voor een afstudeer stage in Amerika! Je hoeft alleen een afstudeer stage aanbetaling te doen van 250 euro en het GO team gaat voor je aan de slag! Geen dure facturen na aanmelding dus..

Service van GO placements

Naast het regelen van een afstudeerstage in Amerika doen wij elke dag ons best om jou de hele periode bij te staan. Wij zorgen dat je wordt opgehaald van het vliegveld, een sim kaart krijgt en comfortabele huisvesting voor tijdens je afstudeerstage periode. Mocht er tijdens je afstudeerstage problemen zijn bij je stage bedrijf, doen wij ons uiterste best om je te helpen. Tevens helpen wij met leuke activiteiten en kunnen je indien gewenst koppelen aan andere studenten die een afstudeerstage doen in Amerika. Kortom, wij als GO stage Amerika willen jou een fantastische tijd bezorgen tijdens je afstudeer stage in Amerika. We zijn het grootste merk om voor buitenlandse studenten een stage in het buitenland te regelen. We hebben inmiddels 15 websites en onze eigen events door heel Europa. We werken ook samen met scholen, ambassades en consulaten zodat iedereen het GO merk kent. Mocht je met klasgenoten een afstudeer stage in Amerika willen krijg je 100 euro korting als je een nieuwe klant aandraagt voor een stage in Amerika of ander continent. We betalen de aanbetaling terug na 30 dagen als we je niet plaatsen. Dit gaat netjes in overleg met ons.

Huisvesting in Amerika

Een afstudeerstage in Amerika ben je drukker dan een normale stage. De druk van het afstuderen ligt op je schouders en je bent in Amerika, uit je comfort zone. Wij als GO stage Amerika vinden het belangrijk dat je een comfortabel huis hebt om in te wonen. Wij bespreken samen al jouw wensen en geven een aantal opties door om comfortabel te wonen tijdens je afstudeerstage in Amerika. Voor onze afstudeer stage service zijn wij zeer transparant, we geven opties door en je kan direct boeken bij de landlord. Hierdoor zie je dat wij geen marges pakken op huisvesting. Kortom; wij zijn snel, betrouwbaar en hebben jaren ervaring. Just GO for it.

Zoek jij een J-1 visa?