Het vervoer tijdens je stage in Amerika

Wanneer wij als GO placements alles hebben geregeld voor een geweldige stage in Amerika wordt het tijd om de koffer te pakken en het vliegtuig in te gaan. Wij vinden persoonlijkheid belangrijk en onderscheiden ons ook in airport pickup USA service. Het management van GO placements heeft zelf ervaren hoe eng het is om voor het eerst naar een onbekend continent te vliegen. Wij willen dan ook dat je goed aankomt en dat je ouders het ook een goed gevoel geeft tijdens je stage in Amerika.

Bekijk onderstaande GO Video!

Soorten Vliegveld pickup GO placements

Wij hebben twee soorten airport pickup services tijdens je stage in Amerika een shuttle en een privé service. Het verschilt per stad wat het handigst is. In New York maken wij meestal gebruik van een shuttle omdat meerdere studenten samen vliegen. Een busje staat klaar en ga je met ongeveer 10 personen van het JFK vliegveld naar het centrum van New York. Kom je buiten kantoren aan dan regelen wij een privé ophaal service voor jou zodat je zonder stress kan beginnen aan een stage in Amerika. Bespreek altijd tijdig de vluchttijden van Amerika met ons zodat we alles kunnen voorbereiden op jouw komt. Wij hebben speciale partners voor deze service tijdens je stage in Amerika omdat we heel Amerika bedienen en niet op elk vliegveld personeel kunnen hebben.

 

stage amerika airport pickup

Wat hebben wij nodig van jou.

Wanneer je stage in Amerika rond is hebben wij het volgende nodig:
– vlucht nummer
– aankomst tijd in Amerika
– aantal bagage
– adres verblijf

Zodoende kunnen wij op tijd de airport pickup service regelen voor jou om te genieten van je stage in Amerika. Tevens krijg je natuurlijk een informatie pakket met alle ins-en outs over Amerika.

Openbaar vervoer in New York.

Wanneer je na het airport pickup veilig bent aangekomen kan je zoals in New York gebruik maken van de New York pas, super handig tijdens je stage in Amerika. Het is een ideale optie voor iemand die veel gebruik maakt van het openbaar vervoer in New York. Je betaald een vast bedrag per maand tijdens je stage zodat je niet elke keer kaartjes hoeft te kopen. De New York pas geeft je toegang tot 80 attracties in New York, zoals tours, fietsverhuur etc. etc.! Ook krijg je korting in restaurants en winkels en je kan de drukke rij omzeilen bij de 15 meest druk bezochte attracties, cool tijdens je stage in Amerika. Een extra, de hop-on hop-off bussen zijn geschikt voor mensen die op een relaxte manier veel van New York willen zien. Wij raden aan om een dag eerder te vliegen zodat je deze tour kan doen. Je krijgt dan meer inzicht in hoe New York is opgebouwd, handig tijdens je stage in Amerika.

stage amerika openbaar vervoer new york metro

Amerikanen maken minder gebruik van het openbaar vervoer

Sinds 2007 zijn de aantal auto eigenaren sterk gedaald door met name de experience economy. Bedrijven zoals Uber, air bnb hebben ingespeeld op het delen in plaats van bezitten van materialisme. Mensen zijn slimmer omgegaan met transport waardoor jij waarschijnlijk ook minder snel een dure huurauto nodig hebt. Tijdens je stage in Amerika kan je makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. De meeste stage plaatsten zijn in grote steden waardoor je makkelijk een metro of een bus kan pakken. In de weekenden kan je met een groep studenten een auto huren en roadtrips maken. Een Roadtrip is fantastisch te doen tijdens je stage in Amerika. Wij adviseren je dus om een combinatie te maken van autohuur en openbaar vervoer tijdens je stage in Amerika.

stage amerika san franscisco tram

Zoek jij een stage New York programma?