Shoppen tijdens je stage Amerika avontuur

Shoppen tijdens je stage Amerika avontuur

Dit artikel is speciaal geschreven voor de dames die een stage Amerika avontuur zullen starten. Hierbij willen we je meer informeren over het shoppen tijdens een stage Amerika avontuur. Het is veel goedkoper, mensen zijn vriendelijk, giga shopping malls en alles is tot laat open. Ook alle bekende merken zijn veel goedkoper dan in Nederland, ons advies: pak je koffer niet te vol in voor een stage Amerika. Klinkt interessant toch? Lees gerust verder

stage-amerika-shoppen-een-min

Waarom is shoppen in Amerika een groot avontuur?

 

Amerika is niet alleen een geweldige bestemming voor een stage, voor de meeste studenten is het ook een echt shopwalhalla. Door de ongunstige koers van de euro is goedkoop shoppen in Amerika niet meer zo goedkoop als voorheen, maar nog steeds veel goedkoper. En niet alleen goedkoop, je vindt in de USA ook producten die je hier niet hebt. De winkels zijn groter en hebben een ruimer assortiment en winkelen is al veel meer op de ‘experience economy’ ingericht dan hier. Door je bezoek voor een stage Amerika goed te plannen en gebruik te maken van handige shoptips, haal jij het maximale uit je stage Amerika avontuur. Verdiep je vooraf wel even goed in de regels die de douane stelt aan het invoeren van je nieuwe spullen in Nederland of België. Dat voorkomt teleurstellingen bij je terugkeer naar huis! Mocht je hier vragen over hebben kan je altijd contact opnemen met GO stage Amerika en we helpen je met deze stappen.

 

Goedkoop shoppen tijdens je stage in Amerika

 

Over het algemeen is shoppen in Amerika goedkoper dan in Nederland. Dit heeft ook te maken met de dollarkoers en hoewel deze stijgt en daalt kun je toch wel veel besparen. Amerikaanse merken zoals Levi’s, Mac en bijvoorbeeld Michael Kors zijn in Amerika vele malen goedkoper en populair onder studenten in Nederland. Breng ook een bezoek tijdens je stage Amerika programma aan een van de vele outlets die Amerika rijk is. Een bekende outlet die door het hele land is te vinden is Premium Outlets. In deze outlets vind je niet de nieuwste collecties, maar wel kleding die flink is afgeprijsd. Alles wat je zoekt op 1 plek
Bij de grote shopping malls in Amerika vind je meer dan alleen winkels en warenhuizen. Er zijn namelijk allerlei extra services zoals een bioscoop, een kinderopvang, schoonheidsbehandelingen, kappers, bars, restaurants, videohallen en bowlingbanen. Je kan je er de hele dag vermaken dus. In de reusachtige Mall Of America vind je bijvoorbeeld meer dan 520 winkels en zelfs een pretpark en een Sea Life! hier vermaak je je wel tijdens je stage Amerika avontuur!

 

Victoria’s Secret is nog steeds het favoriete merk

 

De allerbekendste en populairste winkel onder de Europeanen in de USA moet toch zeker de Victoria’s Secret zijn! Deze staat elke keer weer op nummer 1 van de shopping to-do list en nog nooit zijn de dames teleurgesteld! De winkel, de kleuren, de lingerie en de over-lieve en heel Amerikaanse winkel meisjes. Neem hier alvast maar een zak geld mee naartoe want we garanderen je dat je heel de winkel zal willen leeg wilt kopen

 

stage-amerika-shoppen-victoria-secret-min

Eten en drinken tijdens het shoppen in Amerika

 

Honger gekregen van al dat shoppen tijdens je stage Amerika programma? In de shopping malls vind je vaak grote food courts waar je kunt kiezen uit van alles en dat is echt niet alleen maar ongezond eten. Doorgaans vind je ook de Amerikaanse ketens in of in de buurt van de grote winkelcentra. De winkels zijn tot laat open.Heb je er ook zo’n hekel aan dat wanneer jij klaar bent met werken, de winkels sluiten? In Amerika zijn ze wat dat betreft een stukje slimmer want veel winkelcentra en outlets zijn tot 8 of 9 uur open. Als tip als je een stage Miami doet, ga naar in Miami Beach, de winkels zijn daar open tot 23:00 uur! Sightseeing, een hapje eten en daarna nog shoppen! Wat wil je nog meer tijdens je stage Amerika?

 

Walmart & Target ketens zijn een bezoekje waard

 

Tijdens een stage Amerika krijgen we altijd te horen, wow! de supermarkten, een grote verbazing wat er allemaal te krijgen is tijdens een stage Amerika bij Walmart en Target. Als je tijdens een stage Amerika een roadtrip maakt door een deel van Amerika zijn dit de voornaamste winkels wat je tegenkomt. Na het stage Amerika avontuur krijgen we vaak te horen dat Target de favoriete winkel is, maar als je de kans krijgt raad ik je aan beide winkels eens een bezoekje te brengen. Deze supermarkten zijn bijna in elke stad wel te vinden, maar je hebt zo goed als altijd een auto nodig om er te komen. In een stad als New York zal je ze dan weer niet zo snel vinden omdat ze zo groot zijn en zo’n gigantische winkel midden in de stad is natuurlijk niet zo praktisch.
Target heeft een hele afdeling met kleding en dan geen rommel kleding waarvan je verwacht dat het er zal hangen. Tijdens je stage Amerika avontuur zie je dat ze echt heel erg veel merken hebben zoals Levi’s en Massimo Dutty in de winkel hangen aan zachtere prijzen dan ze hier in Europa te vinden zijn! Ook werken ze om te zoveel tijd samen met een bekende designer! Walmart heeft dan weer een hele grote afdeling met ‘eigen merk’ kleding, waar je ook hele leuke dingen te vinden zijn. Ook kan je in beide supermarkten gigantisch goed beauty goodies shoppen tijdens je stage Amerika! De make-up afdelingen zijn zooo groot dat je toch wel even nodig hebt om hier door te ploegen! De bekende ‘Real Techniques’ kwasten kan je bijvoorbeeld alleen maar bij Walmart vinden en niet bij Target. Beide zijn dus zeker een bezoekje waard!

stage-amerika-shoppen-walmart-min

Outlet Malls een must tijdens je stage Amerika programma

 

Iets wat je echt overal in de USA tegenkomt tijdens je stage Amerika programma zijn outlet shoppingcentra. Denk aan ‘Roermond outletcenter’ of Maasmechelen, maar dan 10x groter en goedkoper tijdens je stage Amerika programma. Een grote keten die een heleboel outlet shoppingcenters bezit is de ‘Premium Outlet’, ze hebben een heleboel centra doorheen Amerika! Wij adviseren altijd aan het einde van je stage Amerika een roadtrip te maken om in te slaan voordat je weer naar het koude Nederland gaat.

 

Coupons tijdens het shoppen in Amerika

 

Een goede tip die ik jullie kan geven en dit geldt eigenlijk in elk shoppingcenter tijdens je stage Amerika. Voor je naar binnen gaat, moet je eerst langs de info balie of visitor center en daar vraag je dan naar een kortingsboekje of ‘coupons’. Vervolgens krijg je dan letterlijk een boekje vol coupons die je kan gebruiken in het shoppingcenter. Soms heb je hier een bon voor nodig, maar deze zijn heel makkelijk te vinden op internet! Google dan even op het center wat je wilt gaan bezoeken met daarachter ‘coupons’ en je zult zien dat er echt honderden hits naar voren komen. Iets wat Amerikanen bijna altijd doen voor ze iets gaan kopen of online bestellen is zoeken naar een coupon online, ken je het bedrijf Groupon? dit is dus super groot in Amerika! Een goede tip dus! Je kan dit trouwens voor een heleboel dingen gebruiken zoals: restaurants, winkels, attracties en noem maar op, er bestaat vast en zeker wel een geldige coupon voor. Belangrijk dus tijdens je stage Amerika avontuur om hier gebruik van te maken.

 

UGG’s kopen tijdens je stage

 

Veel dames zijn een grote fan van UGG’s en zijn verbaasd over hoeveel je hier op kan besparen! Ze blijven duur, maar het verschil met Europa is groot. Een student vertelde ons dat ze tijdens het stage Amerika programma: ‘in totaal op mijn korte Classic UGG’s zo’n €70 bespaard!’ Ze zijn natuurlijk iets lastiger om mee terug te nemen omdat ze veel plaats innemen, maar het beste is gewoon op je laatste bestemming de doos weggooien en vervolgens in de trolley die je mee aan boord neemt stoppen. Aandoen kan ook natuurlijk en lekker comfortabel voor de vlucht om lekker na te genieten van je stage Amerika avontuur! Door heel de USA heb je officiële UGG winkels, maar ook veel ketens die de collectie verkopen.

stage-amerika-shoppen-ugg-min