Het Stage California programma, GO for it!

Graag stage in een golden state, dat oneindig mooi weer biedt? Wij regelen in ons stage California programma de accommodatie, stage, het bieden van ondersteuning in het visa proces en vliegveld pick-up. Op basis van no cure no pay. In California zijn veel bedrijven gevestigd van grote multinationals tot startups. Een goede kans dus om met het stage California programma een passend bedrijf te vinden.

Bekijk onderstaande GO Video!


Wij kunnen betaalde en niet betaalde stages regelen. In California zijn de bekende steden LA, San Francisco en San Diego gevestigd. Laat ons je voorkeur weten en zullen je helpen met de passende stage te vinden. Dit biedt een geweldige kans om je CV met buitenlandse werkervaring uit te breiden. Dit allemaal volgens onze No cure No pay regeling. California biedt vele stranden, mooi weer en prachtige natuur om te zien tijdens je stage. Tijdens het stage California programma zal je de kans krijgen om op ontdekking te gaan in deze geweldige en veelzijdige staat. Dit allemaal voor maar 750 euro,-. Grijp je kans en vraag voor meer informatie een gratis Skype meeting aan!

Cultuur en geschiedenis in California

De eerste bewoners van California waren de indianen, die zijn vroeger weggedreven door de Amerikanen die het land wilde gebruiken voor landbouw en goud. Hierdoor is de golden rush ontstaan, allerlei mensen over het land kwamen naar California voor goud. In California zijn nog steeds op de dag van vandaag veel goud industrieën actief. Tijdens het stage California programma is een origineel uitstapje om op de oorspronkelijke manier goud te zoeken. Wie weet vind je nog wel iets tijdens het stage California programma!

Verder zijn er in California veel verschillende culturen te ontdekken tijdens je stage. Er zijn veel migranten uit Latijn Amerika en Oost-Azië. Je zal dan tijdens je stage California veel mensen ontmoeten en vrienden maken met verschillende achtergronden. Dit zal de ervaring erg interessant en leuk maken. Verder heeft de staat veel te bieden zoals surfen, skateboarden, het strand en een ongehaaste levensstijl. Er is dus zat te doen tijdens het stage California programma. Daarnaast staat California onder andere bekend om de big filmindustrie, zoals de grote Hollywood productie. Hollywood is zeker een bezoek waard. De moderne en klassieke films zijn hier allemaal te vinden, dit biedt ook mooie kansen voor een stage in de filmindustrie. Laat het ons weten wat je wensen zijn in een skype meeting en wij gaan het regelen.

Vervoer tijdens het stage California programma

Aangezien California een grote staat is en daarmee dus perfect voor roadtrips door het prachtige gebied is een auto zeker aan het raden. Autoverhuur is makkelijk en voor een goede prijs te regelen. Een auto is de minder grote steden is dan ook geen overbodige luxe. Het is daarnaast ook erg handig voor weekendjes weg, vanwege de grote oppervlakte van California. Maar voor het reizen door de grotere steden van California is een leuke en makkelijke manier om het openbaar vervoer te nemen. De grotere steden hebben eigenlijk vrij wel altijd een goed openbaar vervoer netwerk, daarnaast is dit ook een goedkopere optie dan een auto te huren. Tijdens het stage California programma is het dus goed mogelijk om jezelf door de stad je te verplaatsen. Er zijn in California twee bedrijven die verschillende transpoort kaarten met korting bieden dit zijn; CityPass en Go. Meestal is in de grotere steden het openbaar vervoer ook de beste keuze aangezien de wegen, parkeren en het stadsverkeer soms verwarrend kan zijn.

Outdoor Activiteiten in California

Tijdens het weekend zal je met het stage California programma op pad kunnen gaan in een van de vele parken. Het barst namelijk van natuurmonumenten in California. Een aanrader is bijvoorbeeld het beroemde Yosemite national park en Death valley national park. Yosemite park is erg populair, het staat bekend om zijn fantastische valleien, hoge bergen, adembenemede uitzichten en enorme watervallen. Het is belangrijk om je route van tevoren goed uit te plannen, vanwege de omvang van het park. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een gids mee te nemen. Je kan natuurlijk ook tijdens het stage California programma ervoor kiezen om een nachtje in het park door te brengen.

Death Valley national park is het compleet tegenovergestelde van Yosemite park, Death Valley national park is midden in de woestijn. Het is te bereiken via de hoofdweg route 90. Een van de meest mooie punten in het park om te bezoeken tijden het stage California programma is de Zabriskie Point. Je kan vanuit dit punt ook een wandeling maken naar Golden Canyon. Natuurlijk zijn er nog veel meer parken en outdoor activiteiten om te doen tijdens het stage California programma.

Uitgaansleven tijdens je California stage programma

In California zijn natuurlijk veel festivals, dit is erg leuk om heen te gaan tijdens het stage California programma. Denk aan het mooie weer, goede muziek en met een lekker drankje. Je zal tijd genoeg hebben om festivals af te gaan en de tijd van je leven te hebben tijdens je stage California programma. Go for it!

Accommodatie met het stage California programma

Aangezien wij weten hoe belangrijk het is om goede en veilige huisvesting is zullen wij ons absoluut best doen je te plaatsen in een dicht bij je stage en betaalbare buurt. Daarnaast houden wij ook rekening met het openbaar vervoer. Wij weten hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen verplaatsen van en naar je stage daarom zullen wij proberen iets te vinden dat dicht bij het openbaar vervoer is.

Zoek jij een J-1 visa?