Stage Florida! GO for it

Een stage in het land met oneindig veel mogelijkheden, Amerika en speciaal in Florida, dat wil toch iedereen? Wij regelen JOU stage, huisvesting, Airport pick-up en visum voor 750 euro, wil je meer informatie over de kosten en hoe het bij ons in het werk gaat? Kijk dan verder op de kosten pagina of vraag een gratis Skype gesprek aan!

Bekijk onderstaande GO Video!

Waarom stage in Florida lopen?

Er zijn reuze veel redenen om stage te gaan lopen in Florida. Hieronder een aantal redenen:

– Het weer
– Avontuur en natuur
– Mooie steden voor een stage
– Festivals tijdens je stage

stage florida amerika sorkelen

Het weer in Florida

Florida ligt in het zuidoosten van Amerika en heeft daarom een heerlijk klimaat als stage bestemming. Velen Amerikanen en Canadezen gaan daarom in de winter en zomer graag naar Florida om heerlijk van dit weer te genieten en dat kun jij ook gaan doen tijdens je stage in Florida. Hoe kun je beter van het weer genieten dan op het strand liggen tijdens je stage? Bijna niet beter en gelukkig zijn er in Florida genoeg stranden zoals het bekende Miami Beach.

Een ander bijzonder strand om naar toe te gaan tijdens je stage in Florida is Shell Island Beach. Het ligt voor Panama City en het bijzondere aan dit strand is dat het extreem uitgestorven kan zijn, soms kom je alleen een meeuw tegen daarnaast zijn er ook niet veel faciliteiten daar zoals strandtenten. Neem lekker een dagje vrij van je stage en komt helemaal tot rust gedurende je stage. En omdat het niet veel faciliteiten heeft vragen ze of je aan het einde van je dagje strand chillen even je spullen mee neemt, doe je wel toch?

stage florida weer

Avontuur en natuur in Florida

Wil je niet alleen maar stil zitten tijdens je stage in Florida maar ook avonturen beleven en prachtige natuur zien? Ga dan naar het zuid westen en spot dolfijnen, zee koeien en nog meer bijzonder dieren. Je kunt ook dieren onderwater gaan spotten of zelfs naar scheepswrakken duiken. Voor de kust van Panama City liggen ongeveer zeven schepen op de bodem. ‘Once in a life time experience’ voor tijdens je stage in Florida denken wij zo.
Huur een Kajak en ga heerlijk Kajakken in het Everglades national park ten oosten van Miami.
Everglades is een immens groot park in Florida wat al start buiten Orlando, eindigt in de buurt van Miami. Everglades wordt ook wel rivier van gras genoemd vanwege de vele grassoorten en ondiepe wateren. Er zijn ook super vette dieren te spotten tijdens je stage in Florida zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil.
Je kan ook naar het oosten van Florida gaan waar je uit zult komen in Dayton Beach waar het bekend NASCAR vandaan komt en elk jaar gehouden wordt. Dus ben je een auto/rally liefhebber dan moet je daarheen tijdens je stage in Florida. Kortom genoeg avontuurlijke dingen te beleven als je stage in Florida gaat lopen.

stage florida amerika kano

Steden tijdens je stage in Florida

Florida heeft ook heel veel bruisende steden, die wil je het liefst allemaal ontdekken tijdens je stage, zoals de hoofdstad Tallahassee. De hoofdstad van Florida staat bekend om zijn vele universiteiten, agency hoofdkantoren, advocatenkantoren en meer. Er zijn heel wat vette dingen om te zien daar zoals de Florida State University die al meer dan 165 jaar oud is of de Old Capital.
Maar waar Florida natuurlijk het meest om bekend staat en waar jij natuurlijk naar toe gaat als je stage in Florida loopt is Miami. De Grootste stad van de staat Florida ligt in het puntje van Florida. Het is een stad met een Spaanse roots vanwege de geschiedenis met Spanjaarden en de gevluchte mensen uit Cuba.
Het is natuurlijk super lekker om op het strand te liggen maar ga ook lekker de stad ontdekken tijdens je stage. Ga naar de Wynwood Walls waar allemaal graffiti artiesten de muur hebben omgebouwd tot Een groot kunstwerk en laat de Spaanse roots van de stad op je inwerken. Of huur een fiets en ga lekker fietsen langs Miami Beach.
Miami heeft ook een extreem levendig nachtleven wat je moet ontdekken tijdens je stage. Als de zon ondergaat begint het nachtleven op te bloeien. Ocean drive is dan de place to be. De vele baren en clubs komen naar zonsondergang tot leven. Lekker uitgaan tijdens je stage is toch leuk om te doen.

Festivals tijdens je stage Florida

Tijdens jouw stage in Florida zijn er ook leuke festivals. Dat is super vet om heen te gaan tijdens je stage met de vrienden die je daar hebt opgedaan. Een van de grootste festivals ter wereld wordt in Bayfront Beach in Miami gehouden. Ultra Music Festival. Daar komen de bekendste Dj’s om hun festivalgangers te vermaken en dat kun jij ook zijn tijdens je stage in Florida daar.

stage Florida festivals

Openbaar vervoer tijdens je stage in Florida

Het is ontzettend makkelijk om tijdens je stage in Florida een openbaar vervoer pas te kopen zodat je onbeperkt kunt reizen naar stage en in de stad zelf. Als je in Miami gaat stage lopen ben je voor een OV kaart maandelijks max. $145 kwijt. Met deze kaart kun je onbeperkt reizen in Miami en in de buurt geleden plekken. Tijdens je stage heb je geen dure huurauto nodig in Florida. Je kunt er ook mee met de trein naar verschillende plekken in het zuiden van Florida.
In de Hoofdstad van Florida, Tallahassee heb je ook OV kaarten daar ben je zoín $40 per maand kwijt voor een kaart maar dan kun je alleen in Tallahassee zelf reizen met het OV. Maar wil je graag een keer van Tallahassee of Orlando naar bijvoorbeeld Miami kun je dat natuurlijk met het vliegtuig doen maar er zijn ook andere treinmaatschappijen die wel helemaal naar Miami gaan. Amtrak is een grote treinvervoerder die door heel Florida rijdt en ook naar vele andere plekken in Amerika.
Amtrak heeft ook slaapkamers in de trein waardoor je makkelijk op een roadtrip kunt, Super vet om te doen tijdens je stage in Florida. Je hebt naast Amtrak ook andere vervoerders zoals Greyhound, BNSF Railway en meer om tijdens je stage heel Florida te zien.

Wat voor stages zijn er in Florida?

Alles is mogelijk in Florida. Je kunt de toeristen kant op of stage lopen op Een van de vele scholen in Tallahassee. Ben je meer met je handen en groen dan kun je terecht in de mooie natuurparken om daar een fantastische stage in Florida te gaan doen.

stage-florida-amerika-barbecue

Stage in Florida

Om een stage in Florida te kunnen doen moeten er een aantal dingen geregeld worden. Stagebedrijf, huisvesting, airport pick-up en een visum. Wij regelen dit alles voor 750 euro. Wil je meer weten over wat voor kosten je te wachten staan voor je stage in Amerika? Lees dan verder op onze pagina over de stage kosten in Amerika. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden voor een gratis Skype gesprek. Dan nemen we jou wensen en dromen door en gaan we een stage in Florida om nooit te vergeten regelen.

Of wil jij een stage usa programma?