Een Stage in Amerika, GO for it!

Een stage in Amerika? Wij als GO placements zijn gespecialiseerd in het regelen van een stage in het buitenland. Op deze website vindt je alle informatie voor een stage in Amerika programma. In Amerika regelen wij voor jou een stage, afstudeerstage en zelfs een traineeship. Als extra service zorgen wij dat je van het vliegveld wordt opgehaald en tijdens je stage in comfortabele huisvesting verblijft. Dit alles voor een lage aanbetaling van 250 euro op basis van No cure, No pay. Je betaalt dus alleen voor een stage in Amerika als wij leveren! GO stage Amerika is een onderdeel van GO placements. Een bedrijf wat al jarenlang is gespecialiseerd in een buitenlandse stages. Onderstaand wat meer informatie waarom je voor GO placements zeker de moeite waard is!

Bekijk onderstaande GO Video!

Wat regelen wij als GO stage Amerika

Wij werken totaal anders en waarom? Wij regelen een stage in Amerika persoonlijk en hebben een 95+% slagingspercentage. Dit komt omdat we niet werken met vacature lijsten en matchen adv JOUW wensen. We plannen eerst een persoonlijk Skype gesprek met jou. We kijken naar je stage in Amerika wensen en gaan je vervolgens matchen met onze bedrijven. Omdat we jou kennen weten we welk bedrijf het beste bij jou past. Hierdoor doen wij een aantal stage in Amerika bedrijfsvoorstellen. Jij hebt de keuze en daardoor een grotere slagingskans. Tijdens het GO Skype gesprek, nemen we de gehele procedure door en begeleiden wij jou het gehele proces voor een fantastische stage in Amerika. Wij hebben een stage voor mbo, hbo en Universitaire studenten. Betreft MBO, wij schakelen direct met het hoofdkantoor van het SBB en regelen de Crebo code voor jou.

stage in amerika surfen hawaii

Waarom een stage in Amerika?

De nieuwe President wilt Amerika weer groot maken. Ga jij hem helpen tijdens een stage in Amerika? Je hebt vast wel eens gehoord over: The big Apple that Never sleeps. Dit typeert Amerika een land van onbegrensde mogelijkheden. Een stage in Amerika; heerlijk eten met XL menu’s, prachtige natuur en grote auto’s met lage benzine prijzen.. wat wil je nog meer! Een stage-Amerika programma geeft je een goede mogelijkheid om je voor te bereiden op het werkende leven. Een stage Amerika staat fantastisch op je CV en je zult het Work hard / Play hard mentaliteit gaan ervaren. Amerika is een land waar alles zeer snel gaat en je learning curve zal daarom zeer hoog zijn! Je zal tijdens je stage in Amerika ook ervaren dat mensen in Amerika zeer direct en vriendelijk zijn. Amerika is een land waar je niet veel hoeft aan te passen en je Engels niveau zal snel stijgen. Een stage in Amerika geeft jou de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van naar onze mening het machtigste land van de wereld. Het land heeft grote merken die overal ter wereld bekend zijn.

stage in amerika brooklyn

Het J-1 Visum

Tijdens een stage in Amerika heb je een studenten visum nodig om stage te kunnen lopen. Wij als GO placements begeleiden jou tijdens het gehele proces en je hoeft je geen zorgen te maken. Het Visum voor een stage in Amerika heet het J-1 Visum en kan je zelfs nog verlengen om langer van een stage in Amerika te genieten.  Wij als GO stage Amerika schakelen direct met onze partners in Amerika. Tijdens het J-1 visum proces krijg je te maken met het DS-2019 formulier, onze partners hebben al 10 jaar hier licenties voor, kortom NO worries. Je krijgt een persoonlijke visum coördinator toegewezen en wordt begeleidt in welke stage formulieren je allemaal moet invullen. Het gehele stage in Amerika J-1 visum proces duur ongeveer 6-8 weken om alles rond te hebben. Wij adviseren dan ook om tijdig een GRATIS Skype gesprek bij ons aan te vragen om samen te kijken naar het proces en mogelijkheden.

stage in amerika yosemite glijbaan

De GO bestemmingen

Amerika is een groot continent en de keuze is daarom moeilijk. Omdat wij honderden studenten plaatsen voor een stage in Amerika adviseren wij jou voor een bestemming in Amerika. We plaatsen met name studenten voor een stage in Amerika in grote steden zoals New York, San Francisco, Miami, Washington en Orlando. Naast de grote steden kunnen we ook een stage in Zuid Amerika regelen. Wat dacht je van Argentinië, Brazilië of Mexico?  Wij regelen ook hier een stage, ophaalservice vliegveld en fantastische huisvesting. Een stage in Zuid Amerika is relatief goedkoop door leef kosten en huisvesting. Wij als GO stage Amerika hebben een groot GO team die jou ondersteunen tijdens het hele proces. Je krijgt een mooi informatie pakket voor alle ins- en outs tijdens je stage in Amerika. Hierin staat bijvoorbeeld alarm nummer, informatie over de grote steden etc. Wij hebben als doel je zo goed mogelijk voor te bereiden op een stage in Amerika.

stage in amerika new york

Samenvatting GO placements

Voor een stage in Amerika onderscheiden wij ons door persoonlijkheid, lage instapkosten en expertise in de markt. Het is ons dagelijks werk om JOU happy te maken en een geweldige stage in Amerika te regelen. We werken op basis van No cure, No pay zodat je niet voor verassingen komt te staan. We schakelen direct met Amerika voor het Visa traject, je wordt opgehaald van het vliegveld en regelen comfortabele huisvesting. Just GO for it.