Stage lopen in Amerika? Go for it!

Uit onderzoek is gebleken dat recruiters steeds meer eisen stellen; een internationale ervaring zoals een stage en goed Engels is tegenwoordig belangrijk. Wij als GO placements spelen hierop in door jou te helpen een vliegende start te maken bij jouw toekomstige carrière. Stage lopen in Amerika, ben jij er klaar voor? Meld je dan aan bij Go Placements zodat jij een onvergetelijke stage kan gaan lopen.

Bekijk onderstaande GO Video!

Stage in Amerika om nooit te vergeten

Amerika staat natuurlijk bekend om zijn grote steden, de filmindustrie en ook mooie natuurparken waar je heerlijke hike tours kan maken. Naast stage lopen in Amerika zijn er zoveel andere avontuurlijke dingen te doen. Van het bruisende stads leven in New York ”The city that never sleeps” tot aan de immens grote Sequoiaís in Sequoia national park. Ga op reis, trek door heel Amerika en zie dat naast stage lopen ook zoveel mooie en avontuurlijke dingen te beleven vallen.

Pak het vliegtuig, vlieg naar de kust en huur een camper. Ga langs alle mooie natuur parken zoals, Yosemite, Grand Canyon, Zion, Bryce Canon, Monument Valley enz. Ga je naar die parken vergeet dan niet om mooie tocht te gaan lopen met een gids. Waarom een tocht lopen met een gids? Nou een gids weet de fenomenale plekken die jij niet zo makkelijk zal vinden als je tocht zou gaan lopen. Vergeet daarnaast de grote steden als San Francisco, Las Vegas en Los Angeles niet.

Ga naar alle uithoeken, Seattle, Portland en Miami. Verbreed je horizon en kom terug van je stage met ontzettend veel avontuurlijke en professionele ervaring en verhalen. Stage lopen in Amerika is een avontuur wat je nooit meer zult vergeten.

Stage lopen in Amerika is een fantastische en avontuurlijke ervaring maar hoe steekt een stage lopen in Amerika in elkaar? Stage lopen in Amerika is anders dan in Europa. Om een stage te lopen in Amerika moet je meer zelf regelen en wordt je minder geholpen dan als je in Europa gaat stage lopen. Maar geen paniek, wij regelen alles voor je stage dus die zorgen hoef je niet te hebben! Wil je meer informatie over wat wij regelen?

Wat moet er voor stage lopen in Amerika geregeld worden?

– Stagebedrijf
– Accommodatie
– Visum
– Verzekering

Dit zijn de belangrijkste punten die geregeld moeten worden zodat jij een avontuurlijke stage kunt gaan lopen. Stage lopen in Amerika is voor bijna elke studie mogelijk. Van landbouw stage tot economische stage tot evenementen stage. Echter, voor het J-1 Visa is het onmogelijk om voor Verpleegkunde studenten een visa te regelen. Vooral studies als International business en Marketing zijn in de trek vanwege de grote steden en vele merken, ondernemingen in Amerika. De nieuwe president wilt Amerika weer groot maken, ga jij hem helpen?  Mensen die stage lopen in Amerika krijgen vaak een vergoeding maar ga er maar niet van uit, dan kan het alleen maar meevallen. Bekijk onze kosten pagina goed voor een betaalde of onbetaalde stage.

Cultuur

Amerika is een enorm land met enorm veel verschillende culturen. Die culturen lopen uit een en komen uit bijna heel de wereld want Amerika was een land van immigranten. Amerika is heel divers en dat zul je ook gaan mee maken tijdens je stage in Amerika. Je hebt de zelfbewuste New Yorkers in het oosten, de rodeo shows in Colorado en Texas en de Hollywood sterren in Los Angeles. Door die vele culturen en diversiteit is er een gevoel van vrijheid ontstaan en verbroedering omdat iedereen welkom is. Dit alles ga je tegen komen als je stage gaat lopen in Amerika. PS niet te vergeten de Indianen …

Feestdagen

Amerika heeft heel wat feestdagen. Zo heb je Martin Luther Kind day, Independence day, patriot day maar misschien wel de meest belangrijke feestdag voor de Amerikanen: Thanksgiving. Amerikanen vieren Thanksgiving om te vieren wat voor goeds er dit jaar als persoon en familie is gebeurd. Het gebeurde oorspronkelijk om te vieren voor de oogst. De feestdagen in Amerika zijn meestal op straat, lekker lopen en samen zijn oftewel die verbroedering die er is ontstaan door de jaren heen. Belangrijk is om te bespreken op de eerste werkdag of je de feestdagen van Amerika of Nederland moet hanteren. Stage lopen in Amerika is veel aanpassen en je zult open moeten staan voor alle gewoontes en vooral ervan genieten.

Valuta en prijzen

Amerika ligt zo’n 7.500 kilometer van Nederland vandaan wat niet alleen brengt dat daar verschillende culturen en gewoontes zijn maar ze betalen daar ook met een andere valuta. De Amerikaanse Dollar ($). De Amerikaanse dollar is momenteel net iets minder waard dan de Euro wat een voordeel kan zijn je tijdens je stage in Amerika. Check goed of je bankpas een werelddekking heeft zodat je overal kan pinnen. Een creditcard is ook belangrijk in Amerika tijdens je stage om betalingen te doen.

Stage lopen in Amerika, ja of nee?

Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Ben jij avontuurlijk, hou je van reizen en nieuwe culturen te ontdekken? Ga dan stage lopen in Amerika! Trek tochten lopen, door de meest grote steden ter wereld lopen en nog veel meer!
Kortom zie jij je al een avontuurlijke stage lopen in Amerika? Meld je dan snel aan!

Zoek jij een stage Amerika visum?