Stage New York programma

Zou je graag je CV uitbreiden met onze stage New York programma? Wij helpen je met het vinden van je stage, accommodatie, ondersteunen je in het visum proces en vluchthaven pick-up en dat allemaal voor een ervaring op te doen in een stad die nooit slaapt. Dit allemaal volgens onze No cure No pay regeling voor onze stage New York programma. Ook hebben wij een zeer lage stage aanbetaling van maar 250 euro!!

New York is een stad vol leven met veel uitgaansmogelijkheden, cultuur en natuurlijk de big businesses. Tijdens je stage In New York zie je dat er veel grote bedrijven zijn gevestigd, denk hierbij aan de grote banken en de multinationale bedrijven. New York trekt jaarlijks miljoenen toeristen en is verder een van de grote financiële middelpunten in de wereld, een goed bijvoorbeeld hiervan is wall street. New York stage programma weet dat New York veel te bieden heeft qua bezienswaardigheden zoals, de beroemde staten island, het empire state building, central park, winkelen in de grootste shopping centra en natuurlijk times square (broadway). New York biedt mode, musea, cultuur, muziek en nog veel meer. Wij gaan jouw helpen met het vinden van zoín stage met onze stage New York programma. Wij kunnen een betaalde of niet betaalde stage regelen. Dit allemaal voor maar €750 euro aan bemiddelingskosten. Just Go for it!

Bekijk onderstaande GO Video!

Economie

New York heeft een van de belangrijkste aandelenbeurs van de wereld. Het is dan ook het Amerikaanse centrum van de zakenwereld. In New York zijn veel internationale bedrijven gevestigd. Er zijn honderden verschillende soorten bedrijven. Wat dit een mooie kans maakt voor een het stage New York programma. Het toerisme is verder ook een groot onderdeel van inkomsten voor New York. Met jaarlijks ongeveer 49,7 miljoen bezoekers van binnen en buitenland. Dat betekent veel nieuwe mensen om te ontmoeten tijdens je stage New York.

stage new york uitzicht

Vervoer tijdens het stage New York programma

Jezelf verplaatsen tijdens je stage New York kan op veel verschillende manieren, ze hebben de metro, bus, taxi, trein en autoverhuur dus keuze genoeg. De meeste gebruiken in New York de metro, het is een snelle, goedkope en veilige optie om tijdens je stage New York gebruik van te maken. Om van de metro gebruik te maken is het aanschaffen van een metrocard aan te raden, op deze kaart zet je geld en word het automatisch afgeschreven als je in en uit checkt. De kosten per rit zijn ongeveer $2,75 met die kaart. Als je vaak van de metro gebruik zal maken om bijvoorbeeld van je kamer naar stage en weer terug te reizen raden wij je aan om een unlimited ride MetroCard aan te schaffen. In het stage New York programma raden we dan ook echt aan om de kaart aan te schaffen. Deze kost ongeveer $31 per week en je kan er onbeperkt mee reizen. Verder is de metro veilig te gebruiken maar in de late avond raden we je aan een taxi te nemen. Wij geven jou ook een stage handleiding bij aanmelding om alle tips- en trics door te nemen.

Je kan je verder ook met de bus of taxi verplaatsen maar houd je daarmee rekening dat het erg druk is in New York en het niet de snelste manier van reizen is. Voor de bus kan je ook gebruik maken van je unlimited ride MetroCard.
Een taxi nemen is ook een optie alleen zijn die iets duurder dan met de metro of bus. Je kan instappen in een taxi als het licht boven op de taxi brand, je hoeft dan alleen maar je hand op te steken. In de taxi verwacht men ook fooi, ongeveer 20%. Kleine aanpassingen voor een stage, valt allemaal mee dus..

Verder rijdt er ook een trein van new Jersey naar Manhattan en terug. Deze rekent ongeveer dezelfde prijs als de metro en is ook te gebruiken met MetroCard.

stage new york vervoer

Cultuur en Geschiedenis

New York bruist van de cultuur en geschiedenis. Tijdens het stage New York programma zal je ook in het weekend de mogelijkheid hebben om de cultuur en geschiedenis te ontdekken. New york is vrij zeker een verscheidenheid van culturen. Door vele invloeden van vroeger is dit veel terug te zien. Vroeger kwamen veel Europeanen aan in New York om werk te zoeken. Hierdoor zijn ook veel verschillende eet mogelijkheden, Italiaans, Chinees, Frans en natuurlijk fast food! Lekker Amerikaans. Je kan dit allemaal uitproberen tijdens je stage New York. Verder is American football en honkbal ook een groot onderdeel van de Amerikaanse cultuur. Tijdens je stage new York zou je dan ook de mogelijkheid hebben om zo’n sport event te bezoeken. Kortom genoeg te doen tijdens je stage..

stage new york cultuur

Hoe is het uitgaansleven tijdens stage New York programma?

New York heeft veel geweldige nacht clubs. Voor iedereen is er wel iets te vinden. Er zijn allerlei verschillende muziekculturen en die zijn ook te vinden tijdens het uitgaansleven. Als je liever iets anders doet dan uitgaan naar clubs tijdens je stage New York zijn er ook de mogelijkheden om een broadway of comedy show te bezoeken. Online is te vinden welke broadway show er op het moment draaien. Een aanrader van het stage New York programma is als je liever goedkoper naar een van de shows gaat moet je vlak voordat ze beginnen bij de ticket stands de laatste kaarten opkopen. Die worden voor een goedkopere prijs verkocht. Je hebt dan wel de kans dat de ticket naar de shows die jij graag zou willen bezoeken uitverkocht. Hoe dan ook voor ieder iets wils en het zal je stage New York interessant maken. De stad wordt niet voor niets ‘The city that never sleeps genoemd”.

stage new york uitgaansleven

Accommodatie voor mijn stage New York

Huisvesting is natuurlijk erg belangrijk tijdens je stage. Het vinden van een fijne plaats maar ook in de buurt van de metro maakt de ervaring makkelijker voor je om naar je stage te reizen. Wij zullen daarmee in onze stage New York programma natuurlijk ook rekening mee houden. Verder is belangrijk om te weten dat huur rond de €750+ kost, spreek met op ons met Skype voor het regelen van de goedkoopst mogelijke huur. Overzicht kosten zijn te vinden in stage kosten in Amerika. Dat allemaal in ons stage New York programma.

stage new york accommodatie