Een stage Orlando, Just GO for it

Orlando, de ‘fun stad’ van Amerika. Is het jouw droom om in deze geweldige stad stage te lopen? Wij zijn er om jou te helpen die droom waar te maken. Wij kunnen naast een stage ook een afstudeerstage, betaalde en onbetaalde stages regelen. Dat doen wij volgens onze No cure No pay regeling. Wij bieden in ons pakket de stage, het vinden van accommodatie, ondersteuning in het visa proces en vluchthaven pick-up. In Orlando zijn de grootste pretparken gevestigd, hierdoor worden veel toeristen aan getrokken. Daarnaast barst het van de uitgaansgelegenheden, winkelcentra, musea en prachtige natuur, dus genoeg te doen tijdens het stage Orlando programma. Dit heeft ook geleid tot de grote toeristen en hospitality sector in Orlando, mooi voor een stage Toerisme. Met het stage Orlando programma willen wij jou graag helpen met het vinden van een passende stage. Door de enorme toeristensector zijn hier dus stage genoeg in de toeristen en hospitality branche. Laat ons jouw wensen weten en wij regelen het voor je. Just Go for it!

Bekijk onderstaande GO Video!

Vervoer tijdens het stage Orlando programma

Orlando heeft niet het beste openbaar vervoersysteem, maar je zou wel een bus kunnen nemen tijdens je stage. De bussen rijden er verder prima, je moet alleen weten hoe het systeem werkt. Bijvoorbeeld moet je bij de buschauffeur je ticket gepast met contant geld betalen, hij heeft geen wisselgeld of pinapparaat bij zich tijdens je stage. Als je moet overstappen is het belangrijk dat je een speciaal transfer ticket vraagt. Verder is het niet heel duur om met de bus te reizen tijdens je stage. De kosten voor een weekkaart ligt dan ook rond de 7 dollar. Maar aangezien de stad erg groot is en wij weten hoe belangrijk het is om die vrijheid te hebben om zelfstandig te reizen raden we bij het stage Orlando programma aan om een auto te huren. Wij kunne je helpen om deze voor een goede en betaalbare prijs te regelen. Vraag hiervoor naar in een gratis skype gesprek. Daarnaast is een auto ook erg handig voor alle tripjes naar de pretparken in Orlando. Als je liever met een taxi gaat kan dat ook, dit is dan wel wat aan de prijzigere kant tijdens je stage Orlando.

Cultuur te ontdekken in Orlando

Alles is groot in deze stad, de parken, de musea en de attractieparken. Verder zijn er heel veel fast food ketens in Orlando, niet alleen voor avond eten maar ook voor ontbijt of brunch. Het is dan ook gebruikelijk om daar te gaan ontbijten. Natuurlijk is een absoluut must tijdens het stage Orlando programma het eten van de real American hamburger (die ook niet erg klein is). Er zullen in de stad ook genoeg grote auto’s en pick-up trucks te zien zijn. In de hele stad kan je veel grote gebouwen, auto’s, burgers en zelfs snelwegen zien. Je zal je ogen uitkijken tijdens het stage Orlando programma.

Bezienswaardigheden met het stage Orlando programma

Een van de vele bekende bezienswaardigheden wat je tijdens het stage Orlando programma zou kunnen doen is natuurlijk alle attractieparken af kunnen gaan. Je hebt er de Disneyparken, Universal parken, Sea World, of wat dacht je van de waterparken! De waterparken mogen zeker niet ontbreken tijdens het stage Orlando programma, de tempraturen zijn er namelijk niet verkeerd. Verder heeft Orlando ook genoeg musea om te gaan ontdekken. Er zijn veel verschillende soorten musea, bijvoorbeeld voor kunst maar ook over de wetenschap. Als je liever gaat winkelen ben je ook niet aan het verkeerde adres. Het is dan ook een stad voor de echte winkel liefhebbers als voorbeeld de grote Florida mall maar er zijn ook erg leuke outlets om te bezoeken tijdens het stage Orlando programma. Als je graag liever de natuur bezoekt of effe uit de hectiek van de stad wil kan je naar het meer Eola. Het meer is het midden punt van de stad. Er staan leuke houten huisjes en je kan er helemaal bijkomen. Er is dus genoeg te doen met het stage Orlando programma.

Uitgaan tijdens het stage Orlando programma

In deze stad zijn genoeg uitgaansgeleden, voor ieder iets wils. Er zijn daadwerkelijk enorm veel uitgaansmogelijkheden. Ze hebben leuke barretjes, cafés maar ook superleuke clubs. Verder wat ook echt een aanrader is om te doen met het stage Orlando programma is een dinner show. Dan wordt er tijdens een show opgetreden en het eten word naar je gebracht, het is typisch iets van Orlando. Ze hebben er veel keuzes voor zo’n show en reserveren van tevoren is ook wel handig. Er worden ook zat festivals georganiseerd in Orlando. Een leuk festival is het internationale Fringe festival. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd en echt een bezoek waard. Ga ook vooral zelf op pad tijdens het stage Orlando programma en ontdek alle fantastische dingen die ze te bieden hebben.

Je accommodatie met het stage Orlando programma

Het is erg belangrijk dat je een fijne thuisbasis hebt als je naar het buitenland gaat. Wij vinden het dan ook het erg belangrijk tijdens het stage Orlando programma. Wij willen iets voor jouw vinden binnen je budget en met jouw wensen. Indien je ervoor kiest om een auto te huren tijdens je verblijf, zullen we ook rekening houden met parkeerplaatsen. Indien je geen rijbewijs hebt of graag het avontuur aan gaat om van het openbaar vervoer gebruik te maken, houden wij rekening met plekken in de buurt van een busstation. Wij weten hoe belangrijk kosten zijn als student zijnde, neem hiervoor een kijkje in het stage Amerika kosten folder. Geef je wensen aan tijdens een gratis skype interview en wij zullen het voor je regelen! Go for it!

Zoek jij een stage amerika visum?