Het stage San Francisco programma

San Francisco wordt ook wel ‘The City’ genoemd door de locals. Zou jij graag in deze adembenemende, multiculturele stad stage willen lopen? De stad biedt veel diversiteit aan culturen, natuur of zelfs architectuur. De stad heeft compleet zijn eigen draai, met vriendelijke en tolerante mensen. Als jij graag interesse hebt in deze stad regelen wij voor jou je stage, accommodatie, bieden ondersteuning in het visa proces, en regelen vluchthaven pick-up. Dit allemaal vanaf 750 euro! Dit biedt ook een goede kans om je cv uit te breiden met een buitenlandse ervaring. Dit zal op basis zijn van onze no cure no pay regeling. Aangezien Amerika de grote namen kent van veel multinationals, zal een stage hier een mooie kans bieden voor het aanvullen van je cv.

Bekijk onderstaande GO Video!

Met het stage San Francisco programma zal je de mogelijkheid hebben om de stads sfeer, gezellige barretjes, restaurantjes en alle bezienswaardigheden te bezoeken. Deze prachtige stad ligt aan het water op een aantal heuvels en heeft daarmee een fantastisch uitzicht. De stad staat bekend voor de Golden gate bridge, cable cars en Alcatraz. Het is een erg trendy stad om je stage te gaan doen. Ook is het favoriet bij velen die er zijn geweest. Verder kunnen wij een onbetaalde en betaalde stage voor je regelen. Vraag een gratis skype gesprek aan en wij gaan voor jou een perfecte stage en onvergetelijke tijd regelen. Go for it!

Cultuur in San Francisco

Tijdens het stage San Francisco programma zal je al snel merken hoe vriendelijk en tolerant de mensen in de stad zijn. Het zal daardoor ook vrij snel gaan om nieuwe vrienden te maken. De stad heeft erg veel immigranten, dit is ook goed terug te zien in de wijken van San Francisco. Er zijn mensen uit Italië, China, Mexico en zelfs uit Japan. Daarnaast is in deze stad ook de hippie cultuur begonnen, je zal dan ook tijdens het stage San Francisco programma meer dan zeker wat ronddwalende hippies te zien krijgen. Misschien komt de tolerantie van de mensen in de stad wel door hun verleden van de vriendelijke, ‘lay back’, hippie tijd.

Vervoer tijdens het stage San Francisco programma

Om jezelf in San Francisco te verplaatsen is gemakkelijk te doen bij voet of met het openbaar vervoer. Tijdens het stage San Francisco programma kan je dan ook makkelijk van het metro systeem gebruik maken. Het is net als de meeste plekken in Amerika de meest efficiënte en goedkopere manier om mee te reizen. In San Francisco is het bedrijf Muni actief, zij regelen het metro systeem. Je kan op hun website een unlimited monthly pass aanschaffen deze kost ongeveer 70 dollar en je mag daarmee dan ook gebruik van de Cable cars maken. Je kan ook altijd nog losse tickets kopen maar het voordeligste is zo’n pass aan te schaffen tijdens het stage San Francisco programma.

Als je graag buiten de stad dingen wilt verkennen tijdens het stage San Francisco programma kan je het beste een auto huren. Je hebt dan zelf de vrijheid om je te verplaatsen door de staat Californië. Je kan dan bijvoorbeeld op ontdekking naar een van de vele natuurparken in de staat Californië. Een auto huren in San Francisco is goed te regelen voor een mooie prijs, je kan ons altijd contacteren voor advies. Just Go for it!

Bezienswaardigheden in San Francisco

In San Francisco zijn veel dingen te zien. Er loopt een hop on/ hop off bus door de stad die je tijdens het stage San Francisco gebruik van kan maken op alle beroemde bezienswaardigheden te bekijken. Een van de bekende dingen om te doen is het Alcatraz bezoeken, het is een erg bekend gebouw in San Francisco. Vroeger was het een gevangenis en nu is het omgetoverd tot een prachtig museum.

Natuurlijk en misschien wel waarom de stad het meest bekend is, is vanwege The Golden Gate Bridge. Het leukste en indrukwekkend is om deze brug ter voet of met de fiets af te legen tijdens het stage San Francisco programma. Je krijgt dan een goed beeld over de grote van de brug en het mooie bouwwerk.

Verder is het ook erg leuk om Chinatown te bezoeken. De wijk is super groot en is gekenmerkt door de typisch, kleurrijke Chinese ingang. De gebouwen zijn vol kleur en erg mooi versierd. Ze hebben in de wijk, winkeltjes en restaurantjes maar ook tempels! San Francisco biedt nog veel meer dingen om te ontdekken! Vraag nu een skype gesprek aan en wie weet zit jij over een half jaar in Amerika.

Uitgaansleven tijdens het stage San Francisco programma

In het weekend van het stage San Francisco programma zal je tijd genoeg hebben om het uitgaansleven te ontdekken. San Francisco heeft vele clubs met veel keuze aan verschillende muziek, bijvoorbeeld techno, rock, en house maar nog veel meer. De meeste clubs draaien voornamelijk toch meer elektronische dansmuziek. Verder zijn er in San Francisco vele gay bars, ook erg leuk om een kijkje te nemen tijdens het stage San Francisco programma.

Accommodatie in San Francisco

Als ervaren bemiddeling bedrijf voor stages weten wij hoe belangrijk het is om een fijne plek te hebben om bij thuis te komen van je stage tijdens het stage San Francisco programma. Daarom zullen wij als bedrijf rekening houden met jouw wensen en ligging van je stage zodat je makkelijk naar je werk kan komen met het openbaar vervoer. Wij zullen het voor je regelen, vraag nu een gratis Skype gesprek aan en begin je geweldige avontuur in San Francisco. Just go for it!

Of wil jij een stage new york programma?