De Stage USA ervaringen, Just GO

Naar USA gaan om stage te lopen is al een hele ervaring en dat wil je toch niet missen? Wil je weten wat voor ervaringen je te wachten staan? Lees deze pagina dan goed door. Wij regelen je stage al voor 750 euro, inclusief stagebedrijf, huisvesting, airport pick-up en begeleiding van J-1 visum. Wil je precies weten wat de kosten zijn voor en tijdens je tijd in USA, lees dan ons pagina over de kosten in de USA.

Bekijk onderstaande GO Video!

Welke stage USA: ervaringen staan je te wachten?

Er staan veel stage USA ervaringen op je te wachten zoals in het buitenland stage lopen, op jezelf wonen en professioneel groeien en nog veel meer. We gaan het over de volgende ervaringen hebben:

– Stage in USA
– Professioneel groeien
– Op jezelf wonen
– Vette trips doen
– Meld je aan en GO FOR IT!

Stage in USA

Een Stage in USA is een hele ervaring. Het is echt gewoon een MUST DO stage. Je zult zien dat mensen ontzettend hard werken en het beste naar boven brengen en al hun ervaringen gebruiken. Je zult dat gaan zien tijdens je stage in de USA
Wat staat er nou beter op je CV dan dat je stage ervaringen in de USA hebt?
Niet alleen staan deze stage ervaringen ontzettend goed op je CV daarnaast is je stage in de USA op een andere manier ook heel erg goed, je krijgt ontzettend veel connecties wat voordelen heeft met solliciteren in de toekomst. Dus niet alleen voor de ervaringen zou je er eigenlijk al heen moeten.

Professioneel en persoonlijk groeien tijdens je stage

Je gaat op stage naar de USA voor een aantal dingen, het land zien en vette trips maken maar het belangrijkste, de ervaringen die je daar gaat op doen. Je wilt tijdens je stage wel groeien, CV kunnen aanvullen met interessante werkzaamheden en ervaringen. Dat is je hele doel van stage, zoveel mogelijke ervaringen bij elkaar sprokkelen zodat jij klaar bent voor het echt bedrijfsleven.
Je gaat in de USA natuurlijk ook op jezelf wonen. Deed je dat of niet in de Nederland het is toch een hele nieuwe ervaring. Andere mensen om je heen, nieuwe cultuur en nog meer dingen om aan je lijstje met ervaringen toe te voegen. Fantastisch goed voor je persoonlijke ontwikkeling en het zijn leuke ervaringen. In de USA kun je op verschillende manieren wonen. Je kunt in een studentenhuis of heb je liever een appartement? Allemaal mogelijk, zolang jij maar de beste stage van je leven hebt en jij de ervaringen kunt opdoen die jij wilt.

Trips van je leven tijdens je stage in USA

Het is natuurlijk super vette stage USA ervaringen als je daar trips gaat doen naar vette parken of steden bij jou in de buurt. Zit je in California? ga naar de zeeleeuwen op pier 39 in San Francisco of huur een fiets en ga over de Golden Gate Bridge naar Sausalito waar het heel ander weer kan zijn vanwege de rivier Golden Gate, bijzondere ervaringen voor tijdens je stage .
Je kunt ook lopen over USA bekendste strand Venice Beach in Los Angeles of door de filmsterren buurt Hollywood lopen. Zijn toch wel coole ervaringen om terug te vertellen na je stage in de USA.
Maar vergeet de 80m+ hoge sequoia bomen of het beklimmen van El Capitan in Yosemite niet. Wil je El Capitan echt beklimmen? Zorg dan dat je op tijd erbij bent omdat er elke dag maar een beperkt aantal mensen deze rotsformatie op mogen. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te beleven en andere ervaringen op te doen gedurende je stage in de USA.

Je kunt ook, de nog avontuurlijke ervaringen in Zion national park opzoeken met een wandeling naar Angels landing over smalle richels en diepe afgronden. Of door de Narrows. De Narrows is een rivier die gedurende de dag laag staat waardoor je er door heen kunt lopen maar pas op je wordt nog steeds nat. Kortom in Zion zijn vele dingen te beleven en om terug te komen met veel ervaringen na je stage.
Zit je meer aan de oost kust van de USA dan kun je naar steden als New York City, Washington en Miami gaan. Als je nog nooit naar New York City ben geweest zijn het een ontzettend indrukwekkende ervaringen die je eraan over zult houden. De ontelbaar veel taxiís, de meest gefilmde plek op deze aardbol: Central Park , het bekende financiÎle gebied, Wall Street en de eerste keer dat je die stad in loopt en naar boven kijkt is een waanzinnig gevoel.

Pak de Staten Island ferry en vaar ontzettend dicht langs het vrijheidsbeeld voor niets. Je hebt aan de andere kant prachtig uitzicht en je ziet New York op een andere manier die je nog niet had gezien, leuk voor tijdens je stage.
Als je in New York bent voor je stage vergeet dan vooral Grimaldiís pizza niet. USA is een land van grote hoeveelheden en het is daarom gebruikelijk dat je in dit restaurant 2 of 3 pizzaís besteld, ligt eraan met hoeveel personen je bent, en dan deelt want de pizzaís zijn super groot.
Vergeet dingen als 9/11 memorial, een bagel kopen bij een food truck of gewoon heerlijk rond lopen maken de stage USA ervaringen in USA helemaal compleet.

Wij bemiddelen stage USA ervaringen

Als je een student vraagt naar zijn stage/USA: ervaringen dan zal elke student ongetwijfeld zeggen: tijd van mijn leven. Fantastisch avontuur, prachtige dingen gezien en daarnaast ook nog eens professionele ervaringen opgedaan. Perfecte combinatie dachten wij zo, durf jij dit ook aan en wil je met ontelbaar veel stage/USA ervaringen terugkomen? Meld je dan bij ons aan!
Wij regelen stagebedrijf, huisvesting, airport pick-up en visum begeleiding voor 750 euro. Deze stage USA: ervaringen laat je toch niet liggen?!