Stage USA

Ben jij op zoek naar een stage USA programma? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons stage- USA programma zullen wij niet alleen een stage in de USA voor jou vinden, wij regelen ook comfortabele huisvesting voor jou. Dit avontuur start met een lage aanbetaling van 250 euro. Dankzij ons stage USA programma hoef jij hierdoor geen zorgen te hebben tijdens jouw stage en kan jij genieten van jou tijd in de USA. Tijdens jou stage USA programma kun jij verschillende natuurgebieden en steden bezoeken, daarnaast zal jij van de Amerikaans cultuur proeven. Een stage in de USA staat niet alleen geweldig op jouw CV, het zal bovendien een ervaring zijn voor je hele leven. GO FOR IT.

 

Stage USA Avontuur

Is geen berg voor jou te hoog, is geen rivier voor jou te wild, dan moet je echt tijdens je stage in de USA naar een van de nationale parken gaan. De USA kent ruim 50 nationale parken over heel het land verspreid. De natuurgebieden variëren van grote bossen in het noorden naar moerassen in het zuidoosten naar gigantische rotsen in het zuidwesten. Tijdens jou stage USA programma mag deze ervaring niet ontbreken. In deze parken kun je verschillende activiteiten doen zoals: kanoën, bergbeklimmen, raften, kajakken, mountainbiken en paragliden. Als je niet zo van extreme sporten houdt is dit natuurlijk ook geen probleem, je kunt ook heerlijk wandelen of fietsen in de natuurparken.

Zie jij jezelf al wolven spotten in Yellowstone, klimmen in Yosemite park of mountainbiken in Arches National Park, maak gebruik van ons stage USA programma. Naast nationaalparken kun je natuurlijk ook wildlife spotten in bijvoorbeeld de Everglades in Florida of Alaska. Wie is er niet bekend met de Grand Canyon, een van de meest bekende gebieden in de USA. Tijdens jouw stage USA programma kun je bijvoorbeeld kiezen om te gaan hiken of een helikoptervlucht te doen. Je krijgt zo plaatsen te zien die je voor altijd bij zullen blijven. Natuurlijk zijn er ook minder bekende natuurgebieden die je tijdens je stage USA programma kan bezoeken, hierbij valt te denken aan de Channel Islands voor de kust van Ventura.

stage usa new york

living ‘the American dream’

Van de bloedhete stad Phoenix in Arizona tot het koudere Saint Paul in Minnesota, van hoge wolkenkrabbers tot uitgestrekte woestijnen, de USA biedt het allemaal. Zo noemen het niet voor niets het land van de onbeperkte mogelijkheden. Tijdens jouw stage USA programma kun je natuurlijk naar verschillende steden, zo is New York City het hart van creativiteit met onder andere haar bekende theaterdistrict ‘Broadway’ en haar vele bekende grafisch ontwerpers. Liggen jou ambities om bovenin ‘the Empire State building’ te werken, dan is het stage USA programma het perfecte begin. Daarnaast zijn er velen parken in New York waar je tot rust kan komen tijdens je stage in de stad die nooit slaapt.

Combineer met je stage een mooie trip naar de westkust waar je onder andere kan gokken in Las Vegas of celebraties spotten in Beverly Hills. Natuurlijk kun je ook lopen over de sterren van vele bekende namen op de ‘Hollywood walk of Fame’. Spreekt New York jou niet zo aan dan zijn er nog ontelbaar andere steden waar je je stage USA programma kan volgen. De mogelijkheden voor het stage USA programma zijn oneindig en jij kan je verblijf zo plannen dat je het maximale eruit kan halen.

De USA staat bekend om de vele grote multinationals maar onze ervaring is dat je meer leert bij een MKB bedrijf waar je meer verantwoordelijkheden krijgt. Een stage lopen in de USA is dus heel divers en er is dus voor ieder wat wils. Door de vele bedrijven zijn er dus vele mogelijkheden in diverse industrieën om een stage te lopen in de USA. Ben jij al klaar om ‘The American Dream’ te beleven, meld je dan nu snel aan voor jou stage!

stage usa new york taxi

Cultuur

Tijdens jouw stage USA programma zal je te maken krijgen met vele culturen. In de USA spreken ze de Engelse taal en biedt dus een geweldige mogelijkheid om jou Engelse vaardigheden te verbeteren tijdens je stage USA programma. De cultuur van de USA heeft invloed op de hele wereld, hierbij valt te denken aan TV, film, literatuur, levensstijl en muziek. Tijdens jouw stage USA programma zal je zien waarom Amerika het land van onbeperkte mogelijkheden is.

Wat heel typerend is in de USA is route 66, dit is een motorroute die dwars door de USA gaat. Route 66 begint in Chicago en eindigt in Los Angeles, Route 66 wordt vaak getypeerd aan de waardes avontuur en vrijheid. De USA is daarnaast bekend door de vele fastfoodketens, hierbij kan je denken aan Dunkin’ Donuts, Wendy’s, T.G.I. Friday’s en Taco Bell. Fastfoodketens is dan ook onderdeel van de Amerikaanse cultuur. Tijdens jouw stage USA programma zal je dan ook zeker een bezoekje brengen aan een van de vele fastfoodrestaurant.

stage usa mount rushmore

Waarom Stage Amerika?

Met een goed georganiseerde procedure van ons stage USA programma vinden wij voor jou de perfecte stage in de USA. Met een jarenlange ervaring weet Stage Amerika precies wat jij nodig hebt en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Het GO team, gevestigd door de hele wereld helpen jou door het proces heen, wij helpen met het regelen van een geschikte stage, visum en natuurlijk comfortabele huisvesting. Hierdoor kan jij met een gerust hart genieten van jouw onvergetelijke periode tijdens jou stage in de USA. Vraag snel naar je gratis Skypegesprek om de mogelijkheden te bespreken, het team van Stage Amerika heeft zin om jou te helpen om zo voor jou een onvergetelijk avontuur te regelen.

stage usa zand borden