Een Stage in Washington, Just GO!

Stagelopen in Washington D.C? Dat kan! Zou jij graag in de hoofdstad van Amerika stage willen lopen? Wij kunnen dat voor jouw regelen. In onze stage Washington D.C programma helpen wij jouw met het vinden van een stage, accommodatie, ondersteunen je met het visum aanvraag en halen je op van het vliegveld. Washington D.C staat bekend om het centrum te zijn van de politieke achtergrond in Amerika met natuurlijk het Witte huis. De woon en werkplaats van de huidige president. Tijdens je stage in Washington D.C zal je de tijd hebben om de bekende trekpleister voor toeristen te gaan ontdekken. Een van de absolute must is het bekijken van het witte huis, ook zijn er veel andere bekende plekken zoals; de arena stage, Washington National Cathedral, allerlei musea en Chinatown. Washington D.C bruist van het uitgaansleven, veel hippe restaurant en barretjes waar je jezelf kan vermaken tijdens het stage Washington D.C programma. Wij kunnen deze onvergetelijke ervaring en een rijke aanvulling voor je CV regelen voor maar €750 euro. Go for it!

Bekijk onderstaande GO Video!

Politiek in Washington

Washington D.C is het politieke centrum van Amerika. Veel mensen in de stad voelen zich verbonden met de politiek en regering dat zal je zelf kunnen meemaken tijdens het stage Washington D.C programma. Het land kent de republikeinen en democratische, beide partijen werken in de hoofdstad. De politieke sfeer biedt dan ook goede kansen om een stage te vinden met betrekking tot de politiek in het stage Washington D.C programma. Laat ons jouw wensen weten en wij zullen een passende stage voor je vinden. Vraag nu een gratis skype gesprek aan!

Vervoer tijdens je stage

Als in vele steden in Amerika kan je tijdens het stage Washington D.C programma gebruik maken van de metro. Washington D.C heeft een goede, veilige en efficiënte metro systeem. Het metro systeem is in Washington D.C vrijwel een luxueus ervaring. In Washington kan je gebruik maken van de metrorail en metro bus, de bus rijdt op de plekken waar de metro niet rijdt. Hiermee bieden ze makkelijke overstap plaatsen tussen de metrorail en bus. Dit betekent dat je tijdens je stage in Washington D.C jezelf makkelijk door de stad kunt verplaatsen. Het kopen van een Smartrip card is wat wij aanraden en zeker handig is om aan te schaffen tijdens het stage Washington D.C programma. Deze kaart biedt lagere kosten dan een apart kaartje. Met de kaart kan je ook makkelijk in en uitchecken en van tevoren opladen met geld. Deze kaart is geldig voor zowel de metro als bus. Houd er rekening mee dat de metro vanaf 5 uur s ’ochtends rijdt en tot middennacht.
Verder kan er in Washington D.C ook gebruik gemaakt worden van de taxi tijdens je stage. Die is dan ook vergeleken het metro systeem wel prijziger maar een goede uitkomst als je laat bent gaan stappen en de metro niet meer rijdt. Ook word er veel van de nieuwe opkomende platform Uber gebruik gemaakt daarmee kan je makkelijk via een app je weg terugboeken. In beide gevallen Uber of taxi kan worden betaald met creditcard of contant. Dit is een veilige optie om van late uitstapjes weer terug naar huis komen tijdens het stage Washington D.C programma.

Cultuur en geschiedenis te ontdekken tijdens je stage

Ongekend zal je snel merken tijdens het stage Washington D.C programma hoeveel mogelijkheden de stad bied aan musea en kunstgalerijen. Een echte aanrader is de national gallery of art en de bibliotheek van het congres beide laten een goed beeld van de Amerikaanse cultuur in de stad. Er zijn in Washington D.C verder veel monumenten geplaats ter ere van de vorige belangrijke presidenten. De stad is dan ook vernoemd naar de eerste president George Washington. De stad is door hem in 1760 gesticht, en als je geïnteresseerd bent in de Amerikaanse cultuur bieden ze genoeg geschiedenis toeren door de stad. Verder zijn er nog veel meer andere bezienswaardigheden waar jezelf op pad voor kunt gaan en ontdekken tijdens het stage Washington D.C programma. Washington D.C biedt verder ook verschillende opties voor eten de hierbij aan de Amerikaanse hot dogs maar er zijn ook optie van buitenlandse invloeden zoals Italiaans en chinees.

Uitgaansleven in Washington D.C tijdens je stage

In Washington D.C heb je naast super restaurantje en barretjes ook leuke clubs met verschillende culturele achtergronden. Het uitgaansleven is dan ook erg veelzijdig. De beste entertainmentwijken zijn niet in het centrum te vinden maar bijvoorbeeld de omliggende omgeving zoals in de Capitol hill, Georgetown en adams Morgan. Je zal tijdens het stage Washington D.C programma tijd genoeg hebben om op pad te gaan en om de clubs te ontdekken. Als je natuurlijk meer in bent voor theater, ballet of andere culturele uitstapjes is Washington D.C The place to be! Het John F. Kennedy centre of arts biedt wel 6 verschillende zalen heeft voor theater, ballet en opera. Kaartjes zijn vaak snel op, dus plan op tijd en wees er snel bij. Verder is in Amerika de stand-up comedy erg beroemd wij raden aan om tijdens het stage Washington D.C programma de Improv in Conneticut Avenue te bezoeken. Grote artiesten hebben hier ook opgetreden zoals Amy Schumer, Jamie lee end Christian Fenngan, het is absoluut een bezoek waard. Dit kan allemaal met het stage Washington D.C programma, vraag hier een gratis skype gesprek voor aan. Wij helpen je graag.

Of wil jij een stage amerika programma?