Een stage in Zuid Amerika, Just GO?

Hou jij van carnaval, van avonturen in de jungle en ver weg van huis zijn en daarnaast ook nog professioneel groeien? dan past een stage in Zuid Amerika wel bij jou. Waarom? Omdat Zuid Amerika ontzettend veel te bieden heeft. Rijke geschiedenis, vele culturen en bijzonder maar ontzettend lekker eten. Wij regelen het voor jou met een lage aanbetaling van 250 euro, NO cure No Pay!

Bekijk onderstaande GO Video!

Stage in Zuid Amerika: Argentinië, Mexico, Brazilië?

Waarom een stage in Zuid Amerika niet mag ontbreken? Nou om het volgende. De mensen in Zuid Amerika zijn aardig, spontaan en kijken naar je om. Het continent zit boordevol levendige steden en adembenemend mooi natuur. Ga in Venezuela naar de hoogste vrijvallende waterval. Huur daar een kano en ontdek in alle vroegte wat het natuurpark Canaima in het zuidoosten van Venezuela te bieden heeft tijdens je stage in Zuid Amerika.

Hou je meer van tochten? Geen probleem, allemaal mogelijk in Zuid Amerika! Ga naar het historische ruÔne stadje Mach Picchu in Peru. Loop de oude Inca Trial die naar het historische stadje leid. Loop in ongeveer 4/5 dagen langs de meest mooie nature in Peru met hoge bergpassen, begroeide jungle ontelbaar veel dieren. Je moet voor deze toch wel aantal dagen vrij nemen van je stage in Zuid Amerika maar het zal meer dan het waard zijn. Trek daarna door naar het land ernaast Bolivia. Met ÈÈn van de grootste zoutvlaktes op deze aardbol is dat ontzettend indrukwekkend om te zien tijdens je stage in Zuid Amerika. Doe daar een super vette jeep tour die 3 of 5 dagen duurt. Je zult je kleiner voelen dan ooit want hoe langer de tocht de kleiner je voelt omdat je steeds verder de vlakte opgaat. Dit kan bijna niet ontbreken tijdens je stage

Trek daarna in zuidoostelijke richting waar je zult komen in het grootste moerasgebied ter wereld, Pantanal! Het ligt in Brazilië en heeft meer dan 3500 verschillende boom, plant en dier soorten. Moet je zeker heen gaan als je in Brazilië stage loopt. Kortom er zijn ontzettend veel gave dingen te doen tijdens je stage hier in Zuid Amerika. En oh ja als je naar deze plekken toe gaat maak je je stage nog onvergetelijker dan je stage al was! Vergeet dat niet!

Stage lopen in Zuid Amerika

Stage in Zuid Amerika en Europa is toch wel een verschil. De mensen in Zuid Amerika zijn heel relaxed, willen graag goed de tijd voor je nemen waardoor alles niet zo snel gaat. Het mooie daarvan is dat je echt helemaal wordt onder gedompeld in de cultuur en echt in contact komt met de cultuur tijdens je stage. Ze nemen je tijdens je stage in Zuid Amerika mee naar vrienden, familie en andere leuke plekken. Ze willen je graag op je gemak stellen tijdens je stage, zo zijn de mensen in Zuid Amerika nou eenmaal.Daarnaast zitten er in Zuid Amerika economisch opkomende landen bij vooral Brazilië. Dus veel vraag naar internationale stagiairs. Grijp dus die kans en ga stage lopen in Zuid Amerika. Naast dat de economie aantrek, wat heel gunstig is voor economische stages, zijn er nog veel meer stage mogelijkheden in Zuid Amerika. Denk aan een bioloog, dier en andere natuur gerelateerde stage. Deze zijn erg in de trek in Zuid Amerika omdat er veel natuurparken, reservaten en andere natuurplekken zijn om stage te lopen.

Wat typeert een stage in Zuid Amerika?

Als iets hoog zit in Zuid Amerika is het wel vadersland liefde en de saamhorig evenmin en dat zul je wel gaan merken tijdens je stage in Zuid Amerika. De mensen in Zuid Amerika zijn heel sociaal en nemen daarom de tijd voor je. Ze gaan niet direct in op het doel ze praten er eerst een beetje om heen en dat zal uiteindelijk leiden tot het doel, het is namelijk heel onbeleefd om direct naar het doel van het gesprek te gaan. Gesprekken gaan ook anders in Zuid Amerika, ze staan dichterbij je ze raken je misschien af en toe aan op de arm of schouder, dat is voor hun de normaalste zaak van de wereld, dus zoek daar niets achter. Het is dus ook een relax volk wat met zich meebrengt dat ze zo een halfuur tot een uur later kunnen komen, dat is niet onbeleefd bedoelt want ze willen goed voorbereiden naar je toe komen. Als het op werk aankomt zijn ze wel wat meer punctueel maar daar zul je wel aanwennen tijdens je stage. Daarnaast is Zuid Amerika een swingend land met vele verschillende ritmische muziek stijlen waarvan de meeste bekende de salsa en de tango zijn. Een grote happening is en wat je vast zult zien tijdens je stage in Zuid Amerika, Carnaval. Carnaval wordt extreem uitbundig gevierd in Zuid Amerika en dat is erg goed te zien aan alle toeters en bellen tijdens de carnaval parade in Rio de Janeiro bijvoorbeeld.

Valuta waarmee jij gaat betalen tijdens je stage in Zuid Amerika

Het Ligt er natuurlijk aan waar je stage gaat lopen want er zijn wel zo’n 11 verschillende valuta’s waarvan de Braziliaanse Reaal het meeste waard is. Voor 1 euro krijg je rond de 3,3 Reaal voor terug dus de valuta is niet heel erg veel waard.
Dus wil jij stage lopen in Zuid Amerika maar lukt het niet om een avontuurlijke stage in Zuid Amerika te regelen? Dan kunnen wij jou helpen om een onvergetelijke stage te regelen in Zuid Amerika. Daarnaast mag je natuurlijk ook contact opnemen als je gewoon meer informatie wilt over een stage of jezelf zelfs wil aanmelden voor een stage.