Soort stage in Amerika, GO for it!

Wij als GO stage Amerika kijken er naar uit om voor jou een fantastische stage te regelen in Amerika. We kunnen voor jou een stage, afstudeerstage, Traineeship regelen in de grote steden van Amerika. Een voorbeeld van steden waar wij zitten is New York, Florida, San Francisco en Orlando maar kunnen ook andere steden regelen in Amerika. Naast het regelen van een stage in Amerika wordt je persoonlijk opgehaald van het vliegveld en helpen wij met huisvesting. Een stage in Amerika kan geregeld worden via ons als je minimaal 1 jaar staat ingeschreven bij een MBO, HBO of Universitaire instelling. Betreft MBO studies, wij schakelen direct met het SBB hoofdkantoor om een stage in Amerika te regelen voor jouw crebo-code. Meldt je aan voor een GRATIS skype gesprek met ons, na het geven van een GO heb je alleen een aanbetaling van 250 euro.

Bekijk onderstaande GO Video!

Betaalde stage in Amerika

Een stage in Amerika is een grote investering voor studenten. Wij willen je daarom helpen om aan de kosten te denken voor een stage in Amerika. Voor een stage in Amerika hebben wij bedrijven in ons portfolio met minimaal 25 medewerkers. Wij hebben fantastische stageplaatsen en kunnen zelfs een betaalde stage regelen. De stage in Amerika vergoedingen kunnen ongeveer 250$ tot 750$ per maand zijn.

Marketing / communicatie stage

Een marketing stage in Amerika is een core business van ons. We werken veel met commerciële bedrijven zoals PR bureaus, (online) marketing bedrijven, FMCG bedrijven etc etc. Als marketeer zal je met projecten meedraaien op het gebied van PR, online marketing en branding. Je bent altijd bezig om inzicht te krijgen in de wensen/behoefte van consumenten of een b2b bedrijven. Amerika is de grote leider in Marketing en daarom zal je veel kennis opdoen.

Toerisme / Hotel stage Amerika

Een stage in Amerika verleend zich goed voor de toerisme sector. In 2016 bezochten 60,3 miljoen toeristen New York. We hebben een grote database aan bedrijven in Amerika o.a. touroperators, Hotels, event bedrijven in ons portfolio. Jouw stage in Amerika zal voornamelijk bestaan uit het meelopen op verschillende afdelingen en alle facetten van het toerisme zien. Het is ook goed voor je Engels en overige talen omdat het een zeer internationale stage in Amerika zal worden. Belangrijk is dat je flexibel bent en het leuk vind om de cultuur van Amerika te leren kennen. Normaliter krijg je in deze sector leuke stage vergoedingen en/of gratis diner, lunch.

International business / bedrijfskunde / economie

Voor een studie in de economische richting hebben wij mooie bedrijven in het portfolio voor een stage in Amerika. Je hebt te maken met o.a. handel met het buitenland, structuur en strategie van ondernemingen. Je kan bijvoorbeeld een import/export plan schrijven, kijken naar de value chain, nieuwe strategie doorvoeren. Voor deze studies kunnen wij jou voor een stage door heel Amerika plaatsen. Het is een stage voor ambitieuze studenten met een work hard/ play hard mentaliteit. Het wordt hard werken maar tijdens deze stage in Amerika; maar jouw learning curve zal groot zijn.

IT / Technische studies

Een technische stage in Amerika omvat vele studies en beroepen. Marketing bedrijven in Amerika willen graag studenten die kunnen programmeren, graphic design, IT wat een ideale link is tussen commercie en techniek. Ook de echte technische studies kan je bij ons terecht zoals bouwkunde, civiele techniek en zelfs autotechniek kunnen wij je helpen aan een mooie stage in Amerika.

Fashion / Design

Wij plaatsen jaarlijks vele mode studenten in Amerika, met name New York, een geweldige stad voor een fashion stage! Amerika heeft zeer veel bekende mode labels en fashion magazines waar wij mee samenwerken. Je kan denken aan o.a. design, PR, fashion events, marketing, fashion webshops, fashion magazines etc. etc. Deze bedrijven zullen goed staan op jouw CV en wordt een mooie ervaring. Wij werken samen met vele fashion schools door Europa waardoor we jouw stage coördinator waarschijnlijk wel kennen. Contact ons voor een GRATIS skype om alles door te nemen.

Onderwijs en Zorg

Tijdens je stage in Amerika zal je waardevolle ervaringen opdoen in het onderwijs werkveld. Je zal lessen assisteren in jouw onderwijs gebied, jouw input gebruiken in de lessen en leren om een andere cultuur les te geven. Betreft de zorg hebben wij helaas geen stageplaatsen omdat je geen J-1 Visa kan krijgen als je direct met patiënten in contact kan komen. Uiteraard is de zorg een breed werkveld, verpleegkunde is niet mogelijk maar andere opties zijn zeker bespreekbaar. Contact ons daarom voor wat jouw wensen zijn zodat we de visa opties kunnen doornemen voor een stage in Amerika.

GRATIS Skype gesprek

Wij als GO stage Amerika hebben ongeveer 15 websites online staan om alle studenten zoveel mogelijk informatie te geven over onze service bijvoorbeeld: stage-spanje.nl stage-engeland.nl etc. Naast al deze websites, samenwerkingen met schoolinstellingen organiseren wij onze eigen events. Tijdens deze events kan je ons persoonlijk spreken. Hopelijk heb je na het zien van deze website meer interesse gekregen in een stage in Amerika. De volgende stap in een peroonlijke Skype met ons GO team. We gaan uitgebreid met jou in gesprek over jouw studie, persoonlijkheid en wensen. Als alles is besproken gaan wij jou persoonlijk matchen met onze bedrijven. Je krijgt een persoonlijke stage coördinator en updates via Whatsapp. We nemen jou mee in het proces en je hoeft alleen een aanbetaling te doen van 250 euro. Kortom, stuur ons een mail en we plannen GRATIS een gesprek in voor een stage in Amerika.

Of zoek jij een stage New York programma?