Welkom bij Go stage Amerika

Go stage amerika is een onderdeel van het merk ‘GO’ wat wereldwijd stage programma’s aanbiedt voor studenten uit de hele wereld. Voor een stage in Amerika bieden wij een persoonlijke service aan om voor jou een mooie stage Amerika tijd te regelen. Onze service voor een stage is:

– Persoonlijke stage bemiddeling in Amerika
– Visa service met jarenlange ervaring.
– Persoonlijke ophaalservice van het vliegveld
– Huisvesting service voor jouw budget
– Afstudeer stage in Amerika
– Traineeship in Amerika

Bekijk onderstaande GO Video!

Hoe is GO stage Amerika ontstaan?

De mede eigenaar van GO stage Amerika zat jaren geleden op Jouw stoel; hoe regel ik een stage in het buitenland? Hij heeft zich ingeschreven bij een stage bureau wat een doorgeefluik aan CV’ s sturen is. Eenmaal aangekomen bij de stage ging er alles mis en werd niets geregeld. Hier is het idee ontstaan om wereldwijd merk te bouwen met de focus op het bemiddelen van een persoonlijke stage. We zijn gestart om een stage aan te bieden in Afrika, zie stage-afrika.nl en daarna naar Europa, zie o.a.  stage-spanje.nl en stage-engeland.nl Kortom, wij hebben vanuit een slechte stage ervaring een bekend GO merk gebouwd. Ook zitten wij in Australie kijk maar eens op gostageaustralie.nl .Wij werken samen met vele partijen om JOU happy te maken. Just GO for it en laat ons jouw stage in Amerika regelen.

Wat onderscheidt GO stage Amerika van de concurrenten?

Zoals eerder aangegeven zijn wij van mening dat er een aantal grote partijen in de markt die geen persoonlijke service hebben. Een doorgeefluik om snel geld te verdienen. Wij werken op een persoonlijke manier en zijn trots op een slagingspercentage van 97% procent op basis van honderden studenten per jaar. GO stage Amerika geeft jou een persoonlijke manager, je wordt opgehaald van het vliegveld en zorgen in de details voor JOU. Een stage in Amerika is een groot avontuur, laat GO stage Amerika jou helpen met een 360 graden service. Tevens organiseren wij als enige een persoonlijke informatie avond waar je op een informele manier alle informatie kan krijgen. We geven stage informatie elke maand in een andere provincie om zo iedereen in Nederland te kunnen bereiken. GO stage Amerika is de specialist in stage & vrijwilligerswerk programma’s over de hele wereld.

De missie van GO stage Amerika

Onze missie is met name een persoonlijke ervaring met onze service en een stage in Amerika. Wij als management en personeel hebben persoonlijke ervaring in het lopen van een stage in het buitenland en denken aan jou. We denken aan goedkope oplossingen voor jou tijdens een stage in Amerika. Dit door te kijken naar de locatie van jouw stage in Amerika en jouw studenten huisvesting zo dicht mogelijk bij jouw stage te zoeken. Verder is het bij ons mogelijk om een betaalde stage in Amerika te krijgen om de kosten te dekken. Ben je afgestudeerd en wil je graag werkervaring opdoen na je studie in Amerika? Wij hebben mooie traineeship bij geweldige bedrijven wat goed op je CV zal staan. Na deze ervaring zal je zeker slagen in een mooie baan waar ook ter wereld

De procedure van een stage via GO placements

Wij als Go stage Amerika staan bekend om duidelijke en simpele stappen om de stage in Amerika bemiddeling vloeiend te laten verlopen. Wij nodigen je persoonlijk uit om een interview te hebben en alle stage in Amerika wensen te bespreken. We hebben vragen over; stage wensen, opleiding, tijdsduur etc etc. Op deze manier hebben we een duidelijk beeld van jouw wensen en behoefte. We stellen een persoonlijk contract op en gaan voor jou aan de slag. We zijn zo persoonlijk in onze stage in Amerika service dat je een eigen manager krijgt en updates krijgt via Whatsapp. Vervolgens koppelen wij jou aan het bedrijf voor een stage in Amerika interview. Wanneer jij en het bedrijf een GO geven is de basis van een stage in Amerika rond. Hierna gaan we meteen met de Visa procedure aan de slag. GO Stage Amerika schakelt direct met Amerika en kan jou goed helpen met het stage Visa procedure. Tevens helpen we jou met de Huisvesting, ophaal service van het vliegveld om een geweldige tijd te bezorgen in Amerika.

Waarom een stage in Amerika?

De nieuwe president Donald Trump heeft als doel om Amerika groot te maken, ga jij hem helpen? Amerika staat bekend om haar geweldige steden, merken, natuur en cultuur. Het spreekt al voor zich dat Amerika een fantastisch land is voor een stage. Wij als GO stage Amerika hebben geweldige bedrijven in ons portfolio en kijken er naar uit om jou daar persoonlijk te plaatsen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden per stad of studie te bespreken. Houd er rekening mee dat niet elke studie wordt goedgekeurd in Amerika. Een stage in de zorg sector is bijvoorbeeld moeilijk om te regelen in Amerika. Het is daarom belangrijk om alle gegevens zo duidelijk mogelijk aan ons door te geven. Het Visa traject voor een stage in Amerika kost ongeveer 6-8 weken. We helpen je stap voor stap om het stage in Amerika te Visa te krijgen wat nogal bureaucratisch kan zijn. Je moet ook langs het consulaat in Amsterdam voor een gesprek, geen nood GO stage Amerika helpt je bij alle stappen.